maanantai 7. helmikuuta 2011

Wikiläikät kuivuvat jo: Ei mitään Humalan Sanaa olis???

Oikeisto on oikeassa ja vasemmisto vasemmassa Herran lahkeessa. Anarkistit ovat tippuri tässä sopassa ja nationalistit koittavat peittää koko komeuden kondomilla. Mutta eihän noin pienissä vehkeissä mikään pysy. Kalukukkarokin on täynnä jenejä, dollareita, euroja ja wikiläikkiä.

No niin, asiaan. Ei mitään globaalia eliittiä ole olemassakaan. En minä ainakaan ole sitä missään nähnyt. Olisi se kai joskus poikennut Tiniksessä ja tarjonnut bissen. Eikä sitä näkynyt 90-luvulla TVO:n takahuoneessakaan tarjoamassa kaljaa. Pihi ja näkymätön heppu siis. Jos se nyt on olemassa.

Jo 1600-luvulla rationalistit maalasivat piruja ja jumalia seinille ja miettivät, että mikä tai kuka on mitäkin, ja onko se tai tuo ylipäänsä olemassa; mutta tämän eliittiveijarin he unohtivat kokonaan. Ehkä tämä tuleva nousukas oli vielä lastenvaunuissa kun Spinozan kaveri kivitettiin mikä-sen-nimi-nyt-oli -torilla. Spinoza katseli tapahtumia verhon raosta monadit tutisten ja Descartes yritti yhtä aikaa ajatella ja olla olemassa.

Mutta hei oikeesti, voiko tällaista liikkumatonta rahan liikuttajaa olla olemassa? Sehän tarkottaisi sitä, että minut olisi tuomittu velkavankeuteen ja pienipalkkaiseen, tylsään työhön, josta minut vapauttaa vain itsemurha. Ja näin ollen minulla ei olisi vapautta valita mitään, koska "Rahan Liikuttaja" olisi kaikkialla ja tekisi päätökset etukäteen minun, meidän puolestamme. Mutta eihän näin asiat ole. Minä olen varsin tyytyväinen elämääni ja siihen, että töitä ylipäänsä on. Eikä itsemurhakaan ihan joka päivä mielessä viivähdä. Ja siihenkin on lääkkeet: Viikonloppuna pää täyteen jne.

If you can't beat them, beat on your brat or join them! Pim! I'm invisible.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti