tiistai 7. heinäkuuta 2009

Otsikon vierestä (Nebukadnessarille ja muille vastaaville)

Hienöstyneellä häävillä ei kälöjä sää!

On liikuttavaa olla liikkumatta, ei tahdo pysyä paikallaan vaikka haluaa sitä.

Koska aiemmat blogimerkinnät ovat olleet enemmän tai vähemmän otsikon vierestä, kirjoitan tänään otsikon vierestä otsikolla: Otsikon vierestä.

Keksin syyn miksi minua vihataan niin paljon. Yksinkertaisesti ja siksi että olen poissaolevien puolella läsnäolijoita vastaan. Mitä jos tänään tekisinkin toisinpäin, koska olen nyt yksin?

Facebookissa vaihdoin pari viestiä Huurun kanssa Teemu Mäestä ja hänen pyrkimyksistään lyyrikoksi. Kissa on helppo tappaa. Lapsikin on helppo tappaa. Jopa Teemu Mäki olisi helppo tappaa, mutta olisiko tappaja taiteilija? Äidinkieltä voi raiskata vapaasti, se ei ole rikos. Mäen kohdalla kömpelöt runomaisiksi kirjoitetut poliittiset ja tekohempeät tekstit saavat hänet näyttämään inhimilliseltä, jopa säälittävältä. (Teemu Mäki: Kuolevainen, WSOY 2008). Siksi sen kissavideon voi kaiketi unohtaa. Ja Teemu hyvä, keskity nyt siihen kuvataiteeseen tai mis nyt sit ootkaan hyvä!

Todelliset äidinkielen raiskaajat ovat niitä, jotka siirtävät rajoja milloin mihinkäkin suuntaan. Nämä epelit lobbaavat länsimaista ns. hyvinvointia länsimaisen ja koko muunkin maailman hyvinvoinnin kustannuksella. Ja me toisinajattelijat polvistumme Matin ja Tepon (joskus jopa Sepon) eteen ja rukoilemme: Soittakaa Paranoid!

Jokaiselle jotain -lause tarkoittaa: Ei kenellekään mitään mitä hän tarvitsisi. Hyvä yritys...Kröhöm. Siis: Hyvä yritys! Kirjoitan teille ensimmäistä kertaa... Tiedän kyllä mikä minua vaivaa, mutta tiedättekö te mikä teitä vaivaa? Mikä teitä vaivaa!!!

Ei ihminen ole mikään luomakunnan kruunu vaan joku helvetin nävertäjätoukka. (Pyydän nöyrimmin anteeksi nävertäjätoukilta, jos joku teistä sattuu lukemaan tätä.) Mutta että näillä aivoilla tähän on tultu. Tiedän, että yleistämällä ei pitkälle pötkitä, mutta ei tässä olla pitkälle pötkimässäkään. Sätkitään vaan sitten satimessa saatana!

Vuosina 39-45 pahoilla pojilla oli sentään tunnukset takeissaan, mutta nyt Damage Inc. on muuttunut näkymättömäksi. Nyt kippareita on liian paljon, jotta voisi osoittaa sormella ja heittää sen ensimmäisen kiven. se ei kuitenkaan saisi olla syy vaieta. Se miten kurssi käännetään, luoja(=Damage Inc.) yksin(=All Businessmen in this Corporated World) tietää.

EU-maiden kekkoset ovat nyt Pontius Pilatuksen roolissa (Lue seuraava Antero Mertarannan äänellä!)ja kylläpä käsistä näyttää tulevan puhtaita.

Vihassa, siinä siunatussa tilassa, tullattu ja tuhottu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti